Vad tyckte andra om kursen?

Nyheter

Vad tyckte andra om kursen?

Under våren har Johanna Koch och Jan Bebenek utbildat ett stort antal förskrivare, fysio- och arbetsterapeuter i "Aktivt sittande för äldre och svaga". Detta har gjorts i form av Workshop. Målet med denna Workshop har varit att få en övergripande bild över det aktiva sittandet för äldre och svaga.
Utöver detta har deltagarna gått ut från lektionssalen med en bra känsla av att ha fått något utöver vad de förväntade sig.

Johanna Koch, Distriktsansvarig säljare /Leg. fysioterapeut och Jan Bebenek Produktspecialist / Leg Sjukgymnast, båda anställda hos Invacare AB

Agendan för denna heldags Workshop kan du läsa i sin helhet här.

Här kommer några sammanfattande ord från vårens deltagare:

"En bra och lärorik dag som ger tankar kring hur jag ska positionera. Samt bra idéer kring vad jag ska tänka på vid beställning av en rullstol".

"Utbildarna var väldigt kunniga och pedagogiska"

"Bra att få med utbildningsmaterialet hem, det är mycket att titta igenom efteråt"

"Nyttig repetition och bra tips inför utprovningar"

Genomsnittbetyget på genomförandet blev 4.6 av 5.0

Är du intresserad av att delta på en liknande aktivitet eller vill du att vi kommer ut till din arbetsplats för ett liknande genomförande så är du varmt välkommen att kontakta: Johanna Koch, jkoch@invacare.com, telefon 070-2245882 eller Jan Bebeneck, jbebenek@invacare.com, telefon 073-5210244